Anyone can help me??

Salam hi moms. Saya nak tanya kalau period cycle saya mcmni. Mcm mana saya nak kira atau tahu waktu bila saya akan subur ya sbb yelah setiap bulan mesti period cycle berubah2. Before this period saya teratur je. Paling lewat pun 3@4 hari je. Bila saya dh masuk alam married je period saya kacau dan period cycle saya paling lewat pun 42 days. Adakah saya tk keluar ovum waktu ovulasi?? #advicepls #bantusharing #ingintahu

Anyone can help me??
2 Balas

Boleh beli test opk dekat shopee banyak banyak. Kadang kadang cycle boleh berubah kalai terlalu penat / stress. Celup je opk everyday 1 week after habis period untuk tahu bila waktu subur 🤗

Sorry puan. Boleh saya tahu ini apps ape ye? saya pun ada masalah period tak teratur.

3y ago

Tqq😊