Mohon tunjuk ajar

Salam sis , saya last period 3 March 23 . period selama 7 hari . waktu subur saya pada 19, 20March . Cycle saya 28 hari . Kalau nk diikutkan period saya delay 4 hari (dpo 13 ) . check upt msih negatif . Adakah terlalu awal saya check upt ? atau period delay disebabkn hormon ? #seriusnanya #bantusharing

3 Balas

Dpo13 belum delay lagi. Tunggu dpo15-18. Kalau tak pregnant mesti period

1y ago

Seeloknya dpo14

tggu smggu period delay bru check upt lg..

1y ago

saya krem perut seperti sengugut sekejap2 . tapi period xturun. yg turun hanya lendir berwarna putih susu sahaja . insyallah saya tunggu lgi seminggu sis.

hormon lh tu.