Membuang selepas bersalin normal ada jahitan

Salam smua nak tanya. Harini hari ke-2 bersalin normal ade jahitan sbab doctor potong skit. Mcm mma ibu2 membuang air besar? Saya risau pula nak membuang risau jahitan area vagina terbuka😭 tp asyik trasa nak buang air besar ni cuma xbrani

13 Balas

membuang je sis tp jgn teran. make sure u jgk sembelit.. klu sembelit blh beli ubt lembutkn najis di farmasi #PengalamanMakAnakTiga

berak time betul2 dh hujung2 hahaha. jgn teran. jgn ditahan sis nanti sembelit lagi seksa.

10mo ago

stuju... make sure ble duduk tu trus mbuang je.. x yah teran2..

jgn tahan..rasa nk buang buang je..jgn teran