Cyst dikepala baby ketika dalam kandungan

Salam smlm sy buat detail scan n doktar kata ade cyst dkt kple baby n doktar bgtau cyst 2 xbesr xsmpai 1cm pun n doktar ckp lme2 dye akn ilang sndri doktr akn pntau cyst 2.. ini first pregnant sy xde pengalaman ade ke yg sme pengalaman dgn sy n btl ke cyst 2 akn ilang sndri n xde effect pd baby..

1 Balas

Insya Allah akn hilang sis..sy dulu ada 4x4 cm, tp hilang, sy mmg avoid soya, xmkn pn bnd2 berasaskn soya

2mo ago

Salam perkembangan bby mcm mana? Bby sy skrg mcmni