Pendarahan 10 minggu

Salam, hi, slmt malam..nak tnya ada ke semua bakal ibu or ibu berpengalaman mengalami pendarahan dalam lingkungan awal kehamilan...tadi selepas mandi tetiba ada darah...tak banyak pun...risaunya..nak pergi klinik, xde yg open waktu skrg...hosp pun jauh...Allah, harap sangat tak ada apa²..tanda² macam sakit perut ke demam tak ada pula...urmmm ??

1 Balas

pegi klnik pvate pun xpe sis..hospital pun xpe klau da bt buku