Share Pengalaman Scan Anda

Salam. Skrg ni sy dah 14 mnggu. Anak pertama. Pengalaman scan sy: mnggu 6 - clinic a, ni nk confirm hamil ke tak mnggu 9 - clinic b, ni nk confirm janin ada ke tak sblm buat buku pink. *Pegi kk mnggu 9 tp suruh dtg blk mnggu 12. mnggu 12 - clinic c, again ni nk confirm janin ada ke tak sblm buat buku pink n suami nk tgk pulak baby sbb mase ni dah clear... mnggu 14 - scan kat kk N soon mnggu 16 - clinic c, ni dr bg appointment suruh dtg selepas sebulan check aritu (mnggu 12) Banyakkan? Siapa macam saya jugak? ?

1 Balas

Abis tu da buat tak buku pink? Berapa banyak clinik da...

4y ago

Dah. buat buku buku pink mnggu 12 tp tak scan. Tp diorg suruh dtg blk mnggu 14 utk scan.