Nenas

Salam . skrg 38 minggu 4hari ank first boleh kah saya mkn nenas... Nenas mmg fav sy tambah2 lg klau nenas madu dh lama sy menahan nafsu sejak preggy ni .. sy tkot nnti lpas brsalin kena pantang tak boleh mkn lg ?

11 Balas

Saya makan nenas dari awal kehamilan lagi, Alhamdulillah.. Hujung² nak bersalin pun makan nenas, orang kata nak cepat buka jalan makan nenas,. Saya sakit contraction yg amat sangat, tapi jalan belum buka.. Makan nenas sebiji. Alhamdulillah, Allah Mudahkan bersalin normal. Semoga sis dipermudahkan bersalin. Ameen.