Enjoy Your Pregnancy

Salam sis2 sekalian, sy nk share dan mohon juga sharing pengalaman sis dalam grup ni...kdg2 sy rasa down bila pregnant ni, kita dh cukup jaga badan kita tapi tetap sangkut jgk....sy penah kencing manis pastu okey, then, hb low pastu okey, then kencing kotor pulak....macam2 ujian org mgandung ni....ada masa2 buat saya rasa down....bila nurse lebih kurang je layanan, rasa sedih jgk....kdg tu balik rumah dari checkup, air mata pon keluar......mohon share kata semangat utk diri yg lemah ini?

14 Balas

Awak kuattt awak kuatt 💞 baby mesti bangge dapat mak kuat macam awak. Sabar ye sis. Ade org lagi susah dari kite