Keputihan Semasa Hamil 5 Minggu.. Normalkah?

Salam sis.. Sy Preggy 5 Bulan.. Tapi sejak dua menjak ni sy perasan byk plak keputihan yg keluar.. Xgatal or pedih ke apa.. Cuma mcm xselesa sikit.. Rasa mcm air kencing je.. Normalkah.. Adakah yg sama mcm sy?

10 Balas

Sama la cm sy masuk 5 bulan ada keputihan .. tapi keputihan sy byk time sy byk bejalan .. byk buat kj .. kalau duduk rest ke tk ada klua pulak .. tk gatal laa .. cuma cm berair cm tu ....

It should be normal sis. Tapi kene kerap tukar seluar dalam @ panty liner. Kalau dah gatal2 atau keruh bertukar hijau atau coklat. Baik bagitahu doktor masa check up.

Keputihan itu normal sis. Sya pnya lgi terok sis tpi sya Cuba sabun Yang saya jual.. Contoh sbun tu

Normal sis,sy pon dri awal pregy smpai la 24 weeks skrg ni pon ade lagi,xgatal cuma xselesa😊

its normal. panties kena kerap tukar sbb bole jadi jangkitan kuman nanti

Sama lh sis.. Sya pun mcm to.. Dri awal hamil bnyk klur keputihan..

Normal klau teruk sgt jumpe doc

Kalau tak gatal normal

normal sis..

Normal