keputihan

Salam mommy2...nk tau sy baru preggy 7weeks tapi kputihan byk lain dri sblom ni sbb ni dlu xpnah byk cmni biase2 je xkerap tapi skrng kerap dan kdg2 die bau lain n mcm berketul sikit putih pekat....klau dlu lndir jernih n putih biase je...normal ke sis xde pngalaman ad yg kena mcm sis x. Risauu?

2 Balas

bgthu nurse awak.. hormon mase ngandung .. tp jgn isau nnti doc amik sample keputihan tu .. tkot kuman .. jangkit kt ank ..

Saya consume jus mamariam dan keputihan pon makin berkurang sis.

4y ago

awak jual ?