Bleeding

Salam sis semua. Saya almost 7w pregnant & sekarang tengah light bleeding. On off & tak heavy. Warna pun kadang coklat kadang macam nak ke merah. Haritu ada jumpa dr, dia tak kata apa cuma bagi ubat & kata kalau heavy, non stop + sakit sangat terus pergi kecemasan. So nak tanya, ada tak sesiapa yang ada pengalaman macamni? Betul ke orang kata ada certain orang memang akan bleeding di awal pregnant tapi nothing serious?

1 Balas

Klau bleeding darah coklat sikit je tu normal, tp kalau bleeding berterusan kena refer doc la, dorg akan bg ubat kuat rahim, kena bnyk bed rest, jgn buat kerja berat2