Doa semoga dipermudahkan urusan sepanjang kehamilan dan Kelahiran

Salam sis semua. Nk tnye sape yg due bulan 12. Dah bersalin ke belum..?? Sye due 14/12 n baby seronok lagi duduk dalam.. skrg nk msk 38wks n kdg² dtg sakit tang perut ngn pinggang sekali.. sakit dtg main² dkt seminggu dah, sakit dlm 5minit lepas tu hilang, dkt bahagian miss v rasa berat & menekan², nk bangun dari duduk atau nak memusing badan semasa baring rasa susah & sakit sgt area tu, mcm berat... agak² kalau ada tanda² mcm ni lama lagi tak...?? . Myb boleh share pengalaman mummy²..aritu g spital sbb trun drh tp tanda len tkd lagi.. Mohon tlg doakan untuk sye supaya semuanya selamat dan di permudahkan. Aamiin..

25 Balas

sama tarikh due kita...belom ada tanda2 lg

Normal.semoga dipermudahkan

Normal

Amin