Sakit perut & sejuk

Assalamualaikum smua.. nk tnye mommies2 dkt sini.. normal ke sakit prut bila bdiri, n kurg sakit perut tu bila duduk? Sye prgnnt 5w.. sakit breast n sye rasa sejuk mcm nk demam tu.. sorry x tau.. sbb sblom ni 4 & 5tahun lpas prnah ada sjarah prem labor..

4 Balas

sy mcm ni juga. xbole bnyak berjalan. tp stkt ni kerja lagi. waiter nk xnk mmg kne berjalan. huhu tp klau jauh2 sikit , laju2 sikit jalan tu mmg cramp perut la. 🥲 baru 4weeks 4day. hopefully baby boleh survive elok laa. slgi xde darah / spoting ok je kott.. tnggu yg lain bg pndpt plk cmne

5mo ago

ohhh.. sye rsau.. sbb ni mgndung kli ke 3.. sblom2 ni x prnah rse mcm ni

Saya pun sama. Perut rasa cramp macam senggugut tu sekali sekala. Breast memang sakit sensitif sangat. And kalau petang bawak ke malam je rasa sejuk. Kadang tidur pakai kipas no 1 pun sejuk lagi. Rasanya normal kot

saya 6w.. sakit tu xda laa..jrg² cramp..breast mmg sakit..sejuk tu mmg sejuk.. mula petang tu sampai pagi esoknya mmg kaki tgn sy rasa sejuk jA..mgkin cuaca kot berangin jaa

5mo ago

oh ok2.. sye skit sgt mcm contraction

oh ye ke? sbb sakit mcm contraction x hlg2.. rsau jgk.. ni dkt emergency dh