Post EDD 13/9/2023

Saya due sepatutnya 13/9 tapi baby masih seronok duduk dlm perut.. Tp dr smlm da rasa sakit pinggang kjap2.. Tu nk kne g hospital ke nk tunggu tanda.. Masa first baby leaking.. Second baby pula seronok Sgt duduk dlm lg

3 Balas

Assalamualaikum... Sy pun RE EDD 13/09/2033...tapi masih takde tanda2.. Sy skrg cuma monitor pergerakan baby je.. In sha allah cukup time nnt baby akn kuar... Tunggu je tanda turun... Dh tak lama tu... ❤️

Alhamdulilah, da selamat melahirkan pagi td dlm pkul 4 pagi.. Dtg hospital sbb kerap sakit pinggang dan abdomen stiap 5m.. Cek jln da 3cm..semoga ibu2 semoga dipermudahkan❤️

kalo skit dtg tiap 10m n makin berkurang bru pergi hospital