Minta nasihat

Salam . Siapa tau macam mana nak bagi baby naik berat. Anak saya 6 bulan masih 6kg. Dia mcm xberapa nak minum sangat. Kalau dia betul2 haus/lapar baru dia minum. Nak kena bagi ape ya supaya selera minum nya bertambah 😭 risau orang ckp anak saya kecik. Ada supplement/vitamin ke untuk bagi dia kuat minum susu balik. Full fm sbb anak pertama.

7 Balas

normal puan mcm ank sy sulong bmi kejap turun naik.smpai misi bebel.siap org mangata ank sya xckup bgi mkn la itu inilah.sya abaikan.janji ank sihat alhamdulillah syukur.jgn stress puan.budak mcm tu la bila nk mai besar ni ragam peragai mcm² sikit.jgn risau jnji ank sihat.

2y ago

janji ank puan sihat..kalau puan nk terai vitamin bgi ank mkn pun blh..dkt famasi appeton..bgi selera mkn naik sikit..insha allah selera mkn ok nanti..semoga d permudah segala urusan puan..jgn susah hati tau puan..

sis try bg susu dutch baby..anak sy sejak lahir smpai skrg dh 8bln alhamdulillah serasi susu nie..kemudian sy slalu bg anak makan nasi..sbb ank suka sgt nasi berbanding bubur..berat makin naik..

2y ago

sama2

bgi appeton drop..insyaa allah Bert bdn ank bertmbh naik Dan selera mkn mnum pn Ada..

sakit celah kangkang And pinggang.

6 bulan dah boleh makan dah tu

2y ago

🌻

jnji anak kita sihat

dia dh mkn belum ?

2y ago

dh try bagi makan sekali tpi dia muntahkan balik , dengan susu sekali muntah