cramp

Salam semua Sya dah masuk 36w++. Semalam pkl 4 pagi, cramp kat pinggang belah kiri. Siapa pernah kena mcm saya? Smpai skrg masih rasa x selesa kat pinggang...

2 Balas

Wslm.. Sya bru 34w.. Perut dan pinggang pun sakit sgt.. tidur pun dah tak selesa sgt.. Ikut kan normal sis.. Klau dah ada tanda² lindir berdarah itu tanda nya dah nak bersalin... 😊

Wassalam. Saya pernah. Hehe. Its normal mummy. Semoga dipermudahkan. Aamin. 🤗