Ingin tahu

Hi mommies, nak tanya sikit laa. Kandungan sy da masuk 17w.. tapi sejak kebelakangan ni sy kerap rasa mild cramp mcm kena cuit kat area rahim belah kiri. Skrg ni kerap juga rasa tak selesa kat perut mcm bloating setiap pagi. Pinggang pun rasa berat jea bila tido mngiring belah kanan. Mmg tak selesa sgt, tapi adakah situasi yg sy hadapi skrg ni normal? Atau perlu dirisaukan? Sbb sakit tu takde laa teruk sgt just rasa tak selesa jea, mcm mnyucuk n kena cuit jea. Tapi lgsg takde bleeding. Ada tak mommies yg ada experience mcm sy? #firstbaby #pleasehelp #firstmom #ingintahu

1 Balas

klau sikit2 tu biase bila preggy ni. klau sakit terlalu kuat n kerap x hilang2, sila trus ke hospital ye mcm nurse n doc kt kk sllu pesan