Implantation cramp

Hi mommy2 and mommy2 to be. Nak tanya, siapa pernah rasa implantation cramp? Rasa dia mcm period cramp ke? And kalau yang ada tu kena time DPO berapa ya? Sebab saya ada spotting dekat pantyliner. Then rasa cramp kat ari ari sampai ke pinggang. Means ni implantation ya? Saya 1st time so taktahu 😬

1 Balas

dh brpe week? if ade spotting sikit pun better prgi hospital terus, sbb bahaya.

2y ago

Saya belum missed period lagi. Sekarang DPO7. Upt pun belum check. Cuma confused sebab period lambat lagi tapi rasa cramp dekat bawah perut siap ada spotting sikit 😅 Harini pulak rasa letih sangat sangat satu hari terbaring.