baby girl

Salam semua...saya dah selamat bersalin bby girl pd 19/6/2020 due 1/7/2020 keluar awal sbb air ketuban dah kurang jd kne induce..skrg kat wad kena tahan 5 ari bby GCPD... semoga ibu2 semua dipermudahkan urusan

23 Balas

Syukur. Tahniah sis.

Tahniah

Tahniah.. Aamiin

Sakit tak kena induce?

4y ago

De 2 jenis induce sis 1 melalui drip, masuk air la.. Yg lg 1 msuk ubat melalui faraj kita.. Sy da penah merasa kedua2 yer pd sy induce melalui faraj lhmg cpt pembukaan rahim.. Drip lambat smpai kne tanggung contraction lama.. Tp xtau la ibu2 yg lain ini pengalaman sy.. 😁

Tahniah...amin

tahniah puan

Taniah sis

Tahniah..

Tahniahh

Tahniah