dah bersalin

Alhamdulillah dh selamat bersalin scara Czser. Bby girl seberat 3.2kilo. Pada 5/6/2020

dah bersalin
27 Balas

Hehehe alhamdulillah congrates ibu. mOga membesar dgn sihat & solehah ye baby comel !

alhamdulillah .. baby dan ibu selamat . semoga diberikan kesihatan yg baik ..

tahniah dan selamat berpantang, semoga bayi dan ibu sihat selalu 🥰

Comelnya kaki tu😍, Moga membesar dgn sht, jd anak yg solehah.

Tahniah sis, selamat berpantang ye.. Doakan sy dan baby jgk ye.. 🤗

4y ago

Terima kasih . Semoga dipermudahkan urusan sis juga.

Tahniah sis...selamat berpantang tu..doakan sy ada rezeki tahun ni..

4y ago

Sama² sis 🥰🥰

tahniah ibu selamat berpantang....dokn sy jgk akn dpt bb girl...😘

comellnyaa kaki...😍.tahniahhh sis🤗👍

alhamdulillah tahnia sis. slamat bpantang

Alhamdulillah.. Selamat berpantang sis