makan durian

Salam semua Nk tye kndungan sy nk msk 12 mggu..selamat ke sy mkn durian dalam ulas2 mcmtu..psal dh teringin sgt ni org dok post psal durian..klau x dapat boleh kempunan ni ..aduhai ???

4 Balas

Ikut bdn msing2 juga tpi mcm pglm sya.. sbb kn seulas durian tu la sy bleeding.. n tiap klo bdn ltih n pns je bleeding lps tu... last2 dpt detect ada polyp cyst.. alhamdulillah dpt buang hbis.. dh xda bleeding now kndungn dh 23w

In Sha Allah... Boleh jer ☺️ TAPI just pastikan jgn makan terlampau byk ye sbb kandungan gula dlm durian boleh tahan la tingginye, takut tersangkut kencing manis 😅

Boleh insyaAllah tak mudarat. Just lepas mengidam. Jangan dalam kuantiti banyak sekaligus.

hi sy prgnt 16 mnggu,boleh dh ke mkn buah durian..sbb trigin sgt2