assalamualaikum

Sy pregnant 21mggu blh mkn durian x... Sy teringin la nk mkn durian

1 Balas

Waalaikummussalam. Sy 26mggu. Sy makan ja. Tambah2 skrg musim durian + sy plk duk balik pulau, penang. Pantang ada, mesti mkn. Kalau takda pun, mesti cari 😅 Tp makan biar berpada2. Jgn terlalu byk. Takut sangkut gula. Sy ni pun taktau la gula mcm mana. 2 mggu lg baru minum air gula. Baru2 ni, terlajak mkn durian. Badan jd lemah sgt2 & pening2. Pi hospital check semua ok. Baby pun ok. Tak tau la pasal durian atau sbb lain.