Scan 31wk

Salam..hi semua..nak tnya la sy da 31wk.then td ade p scan dr ckp semua ok dalam 32wk..tp berbeza pd kepala 34wk..dr ckp mgkin ok sbb kepala baby xnampak banyak air..then dr suruh sy p scan tmpt lain pulak..mula la risau sebab anak pertama..adakah ni normal pd bby sy?mohon pencerahan 😥

1 Balas

Maaf sis, saya takde pengalaman ni setakat ni. Semoga sis dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye. Aamiin 🤲🏻 Mungkin Ibu2 TAP yg lain boleh bantu share pengalaman

4y ago

Tq ye ats doanya..sy ade prgi scan tmpt lain result ok plk..then kk ade call tok check up arini..hope ok la semuanya..amin