Cara utk mudahkan bersalin

Salam semua..due saya dlm 30/8 ni..nak tnye..ade tak ape2 yg sy perlu minum atau amalkan utk mudah bersalin? buat masa ni sy amalkan anmum/dutch lady/susu kambing(tiga2 ni sy gilir2 minum).. Ni prgnant yg pertama?

16 Balas

Sy pun amalkan mkn tamar & air zamzam (pagi2 sebelum breakfast), minum minyak kelapa dara (pagi & mlm) pati delima (mlm je, mkn ngan zincofer)

5y ago

Ooo minyak kelapa dara ye..okay nnti cari..tapi brand ape yg elok tu?