cadangan susu untuk ibu mengandung

hai mommies, nak mintak pendapat semua apa susu yg terbaik utk sy amalkan sepanjang kehamilan ni. sy baru 7weeks. risau sbb bulan ramadhan pon tinggal lagi berapa hari je.. kalau boleh nk minum susu yg bg tenaga utk puasa sepanjang hari dan yg kurang gula. lagi satu, boleh ke awal2 preggy ni amalkan susu kambing? sbb pernah terbaca susu kambing ni memanaskan badan. risau juga dgn kandungan kalau amalkan susu kambing awal2 weeks ni. terima kasih semua

1 Balas

susu kambing panas. kalau nak suggestkan anmum yg tu manis. awak boleh minum dutch lady fresh milk pun ok.