Ascenda & pediasure

Salam semuaa. Saya nak tanya anak saya bulan 7 ni bru nk masuk setahun. saya ingat nak tukar susu sebelum ni dia minum similac gold. Anaak saya kurang berat bdan dan ukur lilitan kepala pon kecil sedikit sampai da masuk graf merah. Ade sesape pernah cuba susu2 ni tak sebelum ni ?

Ascenda & pediasure
1 Balas

pernah guna tp ank x suka rasa..tp susu ni elok.lepas tu sy gune pediasure..alhamdulillah berat tinggi bmi sume naik cantik

2y ago

Tapi baby sy minum xsmpai 225ml. Jdi sy agak pening nak bg bape scoop and bape ml ? Sbb biasa dia minum 5-6oz. Lagi satu baby sy kuat susu xkan nk kasi 2 kali sehari ?