Lilitan kepala dan berat bayi

Baby saya bru 11 bulan tp lilitan kepala baru 42 cm and berat baru 7 kilo lebih. Anak saya taknak makan sgt tp susu boleh tahan kuat 5-6 kali sehari. Sekali minum 5-6oz. Saya risau da 2 bulan mantain lilitan kepala 42cm and berat cuma naik 0.05 sahaja. Anak saya minum susu similac gold langkah 2. Sesiap bole suggest kn ape saya patut buat ? Samada tuka susu atau mcm mane ?#firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Balas

sy dlu guna similac neosure khas utk bb kurang berat badan..alhamdulillah..berat tinggi n bmi cantik

2y ago

Maaf tanya neosure bukan utk baby premature ke?

blh gune utk prem ngn bb kurang berat badan