Ukuran lilitan kepala 1y3m

anak saya 1 tahun 3 bulan ukur lilitan kepala 49..da kat graf merah..nurse kata besar..sy pula risau..smua perkembangan lain berat tinggi smua ok..ada mommy2 yg pernah alami tak? kalau jumpa pakar, apa je kena buat?

2 Balas

Kadang kadang baby tak duduk diam masa check tu. Tunggu check up kali kedua nanti kalau mmg betul besar, pakar akan check risau ada ketumbuhan. Tapi sangat jarang kes berlaku, jangan risau 😃 should be ok

maybe pakar nak tengok keadaan kepala anak sis