Normal ke anak tak berak lepas tukar susu baru?

Anak sye setahun 3 bulan, sye bru tukar susu sehari sebelum raya..sebelum ni minum Ascenda ,dh nk masuk tin yg ke 6 die totally reject. then sye tukar ke susu baru, Dugro fruits and vegetables, die minum, tpi tk berak2 lgi smpai ke hari ni. Masa minum ascenda, berak memang normal, setiap hari. tapi, Normal ke tak berak sebab tukar susu baru? #firstmom

1 Balas

x sure sbb hri tu penah jgak try susu dupro fruits & vege.. anak berak hari2 jgak.. ble umur setahun ke atas nie kdg bkn sbb susu je anak x berak.. kne check blek pmakanan anak yg lain..