Berapa Bulan baru boleh scan ?

Salam semua

4 Balas

Recommend 7 minggu ke atas. Macam saya scan 6 minggu nampak baby & heartbeat. Tapi ikut orang ada yang rahim tebal tak nampak. Saya pun sebab Dr recommend datang after 2 weeks lepas dapat tahu pregnant. Alhamdulillah nampak.

2mo ago

Takpe, baby kecil lagi. Nanti soon kita da bole tengok dia. Awak bole dengar heartbeat tak? Saya dapat tengok blink heartbeat je.

saya regular period, 7 weeks buat scan biasa, tak nampak baby. then doctor suggest buat TVS (masuk camera dri bawah), Alhamdulillah dah nampak baby dan degupan jantung dia

8w blh scan tgk dh ada janin ke x.

3mo ago

maksud? ada kantung saja ke?

1bulan boleh sudah