macam bisul dipeha anak

Salam semua, tumpang tanya, dia peha anak ni mcm ada bintat kena gigit nyamuk. Selalunya bila kena macm tu saya sapu minyak angin hilang, tp tadi bila kena saya sapu minyak angin tak hilang, dan bila tersentuh di bintat tu dia menagis kesakitan. Baby boleh kena bisul ke? Tapi takde mata bisul. Kalau bisul apa rawatan dia?

1 Balas

Jumpa doktor, kalau bisul, doc akan bg antibiotic yg sesuai.. Bisul akan pecah nnti.. Tp kalau msh bby, kena dotkn nsht doc la

5y ago

Terima kasih puan