Penyakit Bisul

Nak sharing pengalaman jer😌😍 Sepanjang umie mengandungkan am memang alahan umie teruk sangat2 tak bole bawa bincang semua perkara serba tidak kena,dan yg paling teruknya umie kena penyakit bisul dari awal kandungan sampai lah ke 6 bulan mcam tu,makan ubat kaa injection kaa tetap tidak baik bisul tu,tidak apa kalo bisul kecik saja nie bisul besar2 umie2😭😭sakitnya pula Allah sja tau,bayangkan tidak dapat tidur lena malam berdenyut2 saja kerja c bisul,umie kbnykannya baring sja tidk larat nak buat apa masa mengandung,tapi gagahkan diri juga tu solat😀😀Ya Allah first time kena bisul tu masa mengandung,adduii bila ingat balik banyaknya nanah keluar hbis satu baju basah,bukan bisul biasa2 nie umie..😁😁sampaikan skrg bila baby am dah kluar umie tringat kisah c bisul niee sampaikan sndiri rasa baby am tu dah jadi baby bisul😂😂 Bila ingat kembali kisah tu sangat manis tapi kalo nak berulang lagi rasanya tidak perlu lah tidak tahan umie menanggungnya sakit yg teramat sangat,bisul berkantung besar dalamnya nanah adduii😭😭😭Mudahan Allah jauhkan.. Ya Allah pengalaman pertama c umie 😍😍

3 Balas

Lepastu sis biar pecah sendiri atau pi hosp/klinik ? Saya tngah jadi ni tepi kmaluan dkat dgn pelipat

10mo ago

dah jumpa dokter,dokter Kasi ubat still x jln juga..bisul tu tetap tumbuh juga..smpaikn dokter ckp x dpt buat apa sebab Alahan ibu mgndung..trpksa jga kebersihn sja..sy syorkn kmu pakai ao wallet itu yg buat bisul aku pecah.. Alhamdulillah

Tumbuh bisul dkt mne sisi.. sye dkt Tepi bibir kemaluan

#TAPsupermoms