Bisul di tempat buang air besar

Hi mommies, sape2 pernah kena bisul dekat kawasan luar tempat buang air besar? ini kali ke2 i kena. kali pertama jumpa dr klinik makan ubat antibiotik & sapu krim antibiotik. bila bagitau dr kat kk dia kata jgn makan antibiotik lagi and sapu ubat je. masa tu dsh kecut. tapi skrg dtg balik. tempat yang sama. sakit bila duk lama2. ada remedy? bila tanya kawan2 diaorg tak pernah dapat pulak. risau saya....

1 Balas

Bisul tu kene beli ubat dekat kedai cina ckp je ubat bisul dia jenis tampal lepastu nnti da pecah sekali dengan dalam dalam ye baru mati betul sis😊