Bisul??

Tak tahu apa punca. Mcm bisul. Dah bawak gi klinik n jumpa Doc. Doc suspek gigitan nyamuk and then infection. Tp sy tgk mcm bisul. Bila picit keluar nanah. Sekarang demam. ? Ada petua apa2 tak untuk bisul ni.Bagi hilang nanah tu ke.

Bisul??
3 Balas

Salam nak tnye walaupun post ni dah 3 tahun..sy nak tnye bisul anak puan baik mcm mna ye dia pecah sendiri ke..Anak sy kena bisul di belakang kepala menangis jee sakit..mcm mna nak bgi baik cpt n nanah keluar dengan sendiri dah bwk pergi klinik Dr bgi ubat tahan sakit n antibiotik tapi xde perubahan pun..Anak sy umur 3 bulan..

10mo ago

dh elok ke ??? mcm mne elok eh?

better jumpa doctor Bila ada nanah. never ever picit sendiri takut infection tu bertambah. kesiannya baby tuh. hopefully cepat sembuh ya💞

10mo ago

ada tips x nk kurangkn bengkak dia?..ank sy 4bln kena bisul jgak, x tau nk buat apa

dh ok ke? mcm mne eh nk smbuhkn???