Perangcang

Ibu ibu sye ade amik enjit depo tpi suami x izinkan jdi die x bgi amik ape ape perangcang kehamilan sbb die nk rangcang sndri.klw sye x dtg apoiment seterusnye nurse akan cri x?die marah x?anak sye bru 3 bulan tkot jgk nanti check up anak die tnye sye

2 Balas

call je cakap dah taknak amek pill tu. nanti nurse take note and potong nama awak utk next appointment. jgn lah buat diam je. kesian nurse tunggu awak dtg pastu dia kena call tanya kenapa x dtg. dia x marah pon sbb ni kan choice kita.

Nurse tak marah. Cuma perlu inform je.

9mo ago

KK yang akan bagi ubat tu. Masa postnatal checkup nurse takde tanya ya?