Now DPO6

Salam semua, sy subur 24/6-25/6 cek opk positif jd sy cek keesokannya opk negetif jd dpo1. Shari sblm sbur sy da start rasa tak sdp bdn,bdn suam2,puting sakit,ari2 cramp,loya,kuat makan,sgugut mild. Bila mlm je panas n bahang. Ikutkan sy punya period 13hari lagi. Mcm mana ye? Adakah tu takde preggy? Nak kata demam takde pula, rasa suam2 je. Yg peliknya sgugut mild pdhl period lewat lg. Apa pendapat semua ye? Ada yg mcm sy tak?

2 Balas

sy pun mcmtu sblm ni sis. 2 minggu lagi nak period keluar spoting2..lepastu breast rasa sakit dan besar. tup2 1 mggu lebih period keluar awal dari biasa. period tak teratur. tapi sy mmg start jga pemakanan baru period dtg awal sikit. jadi vegetarian start 2 bulan lepas. untuk stabilkn hormon. biasa cycle day sy pnjg sampai 51hari😊bulan ni dh berubh sikit 30hari. tgk bulan depan lagi. sy ttc hampir 2 tahun.

Test upt sis