Boleh ke opk positif 2x sebulan

Lagi 7hari period tapi start demam pnas saja cek opk positif. Adakah tanda baru nak subur balik? Atau ada kena mengena dgn pcos ke? Period sy regular je tiap bulan.ke sbb sy demam jd opk +

Boleh ke opk positif 2x sebulan
3 Balas

Boleh je ovulation 2 kali sebab kilang telur pun ada 2 kan belah kiri dan kanan. Sebab tu bila opk dah positif sekali, tak digalakkan untuk buat opk lagi. Nanti jadi keliru macam ni 😉

10mo ago

tula..tiba rasa nak cek sbb bdan xsedap😅

Kilang telur ada 2. Mmg boleh subur 2x sebulan

10mo ago

Tak perlu kira dpo semula pun takpa. Stick dari yg awal. Nanti check je upt mana tau kan hehe

bole ovulation 2 kali