Nursery

Salam semua... Sy nk tanya pendapat. Sy kerja ulang alik 40km sehala. Lepas bersalin, sy akan cuti 3 bulan InshaAllah... Sekarang dilema, nak hantar anak ken nursery yg dekat rumah atau dekat dengan tempat kerja lepas anak 3bulan nanti. Cadangan please...

2 Balas

better dekat dengan tempat kerja, jauh tu sis kerja nati ada apa hal anak demam ke dekat nk pergi tengok. apapun survey nursery yg bagus ya sis dengar respon dri parents lain.jgk yg hantar anak ke situ

40km jauh jgk tu.. Klu sy prefer dkt dgn tmpt keje. Klu ada jd apa2, senang n dekat je nk ke nursery tu. Hantar n ambil ank pun x kalut terkejar2 masa sgt 😁