Nursery

Salam semua... Sy nk tanya pendapat. Sy kerja ulang alik 40km sehala. Lepas bersalin, sy akan cuti 3 bulan InshaAllah... Sekarang dilema, nak hantar anak ken nursery yg dekat rumah atau dekat dengan tempat kerja lepas anak 3bulan nanti. Cadangan please...

2 Balas

40km jauh jgk tu.. Klu sy prefer dkt dgn tmpt keje. Klu ada jd apa2, senang n dekat je nk ke nursery tu. Hantar n ambil ank pun x kalut terkejar2 masa sgt 😁