Baby 34 hari fully BF Tidak berak adakah normal?

Salam semua. Sy nk tanya adakah normal baby 34 hari xberak sehari dah tapi kerap kentut. Tapi nampak mcm xselesa stiap kali kentut

1 Balas

Klau bf mmg normal tak berak hari2. Ok la tu kerap kentut . Anak saya full bf juga smpai dah masuk 2 bulan pun masi membuang hari2😩 sehari 3-4 kali juga membuang alahai.

5mo ago

Sama baby sy pon 2 bulan hari2 mmbuang 3-4 kali smpai org cakap sy yg salah makan . Stress pulak ngan mukut org 🫠