Baby fully bf tak berak 4 hari

Hai saya nak tanya .. Normal ke anak saya 1bulan 23hari tak berak dah 4 hari . Fully breastfeeding . Sebelum ni berak selang sehari . Kalini sampai 4 hari tak berak . Kentut kerap .. Sembelit ke tu ?

2 Balas

Ok je normal. Kalau full bf limit smpai 2 minggu xberak pn ok

Baby yg menyusu badan normal kalau tak berak sampai 14hari .

10mo ago

Kalau susu fm kena make sure berak hari hari . Paling lambat 2 hari sekali . Sebab risau sembelit . Susu formula tak sama macam susu badan .