Tidur bayi 2bulan

Salam semua ..sy nak tanya bayi 2bulan klu tidur siang mmg xlama ke ? Anak sy klu tidur siang sekejap sgt ,paling lama 30-45min lepas tu dia akan terjaga dan menangis ..tp malam dia tido lama dan lena,cuma bgn utk menyusu je tp lepas tu dia senang tidur balik..cuma siang hari je ,dia xlena sgt dan tidur tak lama..normal ke mcm tu ?

13 Balas

sama.. anak sy malam bangun utk susu je lepas tu tidur semula.. selalu malam pkul 9-10 sy dah ttup lampu.. pasang lampu kecik je.. so mngkin dia dah tahu siang dan malam.. siang tidur tak berapa lena..