period

Salam semua , sy kgguran akhir bln 10 lepas skrg period dh dtg , tapi normal ke slps kguguran period , biasa sy period xpernah lebih dari 7 hari ni dh 9hari normal ke , ada ke mcm sy jgk ???

2 Balas

Ad sy sis..lepas keguguran tuh kdg lewat smpai dua tga mnggu..sllu jrak nk period dln 28 hri je lpas bleeding trus jd 40 hri kdg 39 hri..tapi alhamdulillah lepas dua bulan Allah bg rezeki lagi..now dh 5bulan lebih..

Normal sis..perubahan hormon