pil noriday

ada tak sesiapa yg mkn pil perancang noriday. sy lps beranak trus period. bulan 7 sy beranak bln 8 sy period. bln 9 sy strt mkn pil smgu slps mkn period. bulan 10 sy tk period dah lewat 10 hr. seram ye nak cek upt. normal ke period tkde?#pleasehelp #ingintahu #firstmom

1 Balas

selalunya mmg normal makan pil noriday tak period. saya mmg tak period spjg makan pil sampai anak da start makan ,tukar ke pil oralcon baru period.