Breastfeeding

Salam semua. Sy housewife, kalau baby kurang demand susu pada waktu malam, kemungkinan susu boleh drop ke? Tpi siang baby susu mcm biasa 2 jam sekali. Cuma malam gap dia agak lama kdg 4 jam sekali kdg 5 jam sekali. Pernah sampai 6-7 jam juga ? tapi jarang lah. baby tidur lena. Baby 3m ++

1 Balas

tda jg kli tu sis pasal sa pun bgtu jg..siang baby sa kerap mnyusu tpi wktu mlm 2x sj smpai siang..

5y ago

3m 4d already ni hri..tuk elak air susu kurang kna rajin2 mnum air..