Baby 2 bulan kurang minum susu

1 bulan anak sy mnm susu 2 jam sekali 60ml mnm jugak pastu paksa jugak sbb jaundice Ni nak masuk 2 bln sengah kurang minum susu..kadang2 sampai 5 ke 6 jam itu pun tak bole habis susu 60ml pd malam Hari...siang Hari ok lg 3 jam sekali..sy cuma risau dia kurang minum susu..dah paksa geli dagu..cubit pipi..goyang botol susu pun xnk minum..apa perlu sy buat?? Patut kan sy risau?? Tolong lah bantu sy

2 Balas

berat bdan naik ok xsis? mnm fm atau bf? klau fm biasa baby lmbt lpar sbb susu fm lmbt hadam berbanding susu ibu..

3y ago

lg 5hri nk msk 4bulan 😁

kalau kerap berak dan kencing. normal je tu

3y ago

baik terima kasih