Folic acid

sy baru mengandung anak pertama dah 5 minggu. Belum jumpa doktor lagi. Nak tanya kalau sy makan ni sahaja okay kan? Blackmore ni dh ada folic acid. Ingredients folic acid 400 mcg. So sy perlu makan ubat folic acid lain lg ke? #ingintahu #firstmom #firstbaby

Folic acid
5 Balas

Boleh makan folic asid beli dekat farmasi…cari yg 5mg sebab dah mengandung..400mcg ni saya makan masa plan nak pregnant je..tanya dr pun better ambil yang tinggi sikit if dah pregnant..

1y ago

Alright, Thank youu 😊

klau nk beli brand blackmore beli ya g warna pink dia tulis pregnancy and breastfeeding...itu sesuai sgt2...sbb dlm tu ad smua yg kite perlu

Hi, boleh ambil iron folic by NUTRILITE.

mkn yg khas utk ibu mengandung punya.

Better amik yg dr priscribed