Missed Period Tapi Upt Negative

Salam semua.. Sy dah missed period 8hari, tiap hari buat upt, negative.. Sikit pun takde line, even samar2.. Tp seriously sy mual teruk, pening kepala, letih berlebihan, semua early pregnancy symptoms sy ada kecuali breast tenderness ? sy baru miscarriage bulan 9 hari tu.. Masa pregnant last tu, 3 hari missed period dah nmpak line halus.. Even takde simptom mengandung lgsung.. Yg ni, simptom semua ada, upt pulak negative ? confuse la.. Ada tak siapa2 sini yg upt negative tp pregnant?? Risau sbb sy ada history endometriosis dgn cervical cyst ?

Missed Period Tapi Upt Negative
2 Balas

Same mcm sy.. gugur pn tahun lepas... bln 10..lpas dari tu, smpai ke jan mmg period regular.. tapi bila feb dh x peod langsung smpai skang sbb dkt 2minggu gak.... upt mmg semua negatif.. frust pun ade.. tp nk lega kan ati, g scan sbb kalo apps, kalo ade rezeki baby dh 6 weeks.. tp bila scan, sedih gak bile tgok xde kantung, rupenye mmg masalah hormon.. doc mtk makan ubat utk turunkan peod.. i feel u sis

Mungkin terlampau berharap n terlalu stress boleh jd jugak simptom2 mcm tu..sabar dan trus memcuba dan berdoa.

4y ago

Klau risau boleh ja p hospital cek.