Chest xray

Salam semua, sy batuk berlanjutan hingga 2 bulan lebih.. slps on antibiotik pun masih xberhenti batuk.. jadi Dr perlu lakukan chest xray kerana bmbang jangkitan kuman dalam paru paru.. ini kerana ujian darah mnunjukkan sel darah putih makin meningkat setiap kali checkup walaupun sy tidak demam.. sy risau chest xray tu boleh menjejaskan baby dlm kandungan.. Sy skrg prgnant 18w4d.. ada tak ibu yg pernah lakukan chest xray wktu prgnant? ?

1 Balas

Sis ada bgtw dkt org tu x yg sis preggy?? Mg d pmudahkan segala urusan sis..aamiin...