Vitamin or supplement

Salam & Hi semua. Sy baru hamil 6 minggu tapi ada bleeding & perlu direfer kpd pakar. Tp next appoiment sy next 2 weeks. Persoalannya, sblm smp next 2 weeks, perlu ke sy ambik apa2 vitamin or supplement untuk kandungan sy? Hospital x ada bagi sy apa2 ubat. Sekarang ini sy just maintain ambil folid acid. Harap semua blh bagi pendapat sbb sy baru first time pregnant.. ??

2 Balas

Klu nk vitamin tmbhn awk pergi klinik swasta.. jgn tggu klu bleeding ni..sllu doktor akn bg bberapa ubt utk kuatkan rahim

5y ago

Oo yeke.. Ok terima kasih.. 😁